SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yolları aşırı bozuk , şehre ulaşım iş çıkış ve gidiş kilit yol. Aşırı sivri sinek var ve ahır kokusu ile karşı karşıya kalabilirsin.

Ha göze alırım diyorsan 19-21Kya güzel sıfır eşyalı daireler var. Öğrenci iseniz 15 bandı var tavsiye etmem yinede bütce az zorla 19-21 arası çok güzel sıfır daireler var.

Yaşadım bi süre ordan biliyorum. Sinir bozucu kısmı şehre gidip gelmede trafie takılma + aşırı ama aşırı bozuk yolları yağmurda geçmiş olsuın mahsur kaldın resmen iğrenç çukurlar var.

Bazı binalarda turk telekom var. İşin netse mutlaka kontrol et komsulara sor gerekirse. Şehir dısı oldugu için nerdeyse zor gelip baglıyorlar kendileri söylediler turk telekomdakıler örnek. Direk türk telekomdan başvur eğer tutarsan ev. 1000mb internet bağlattım. Turknet felan sakın bulaşma 20 günde eve gelip baglamadılar oyalalıyorlar kanser olursun.
Hocam evden çalışıcam homeofis ile gidip gelme durumum olmuyacak internet konusunda süperonline kullanıyorum şuan alt yapı var gözüküyor sorgulama yaptıgımda ama genede bi sorayım