Geçmiş olsun Allah sabır versin.
Geçmiş olsun uzun süreç 2/3 aydan fazlasını bulabilir
Kız arkadaşınızı bu tür konularda tehdit ettiniz mi? Neye dayanarak bu şekilde bir işlem yapıldı hakkınızda. Keşke öncesinde bir avukata danışsaydınız.
yeni telefon alsan iyi olur 6aydan kisa sürede alamazsin
sende onu şikayet et aldir elinden telefonu .
Umarım bu tarz kadınlar uzak olur hepimize.
benim bildiğim çok da uzun süren bi şey değil 1 haftaya maksimum incelemesi bitiyor telefon sana teslim ediliyor ama diğer yorumlarda herkesin uzun sürelerden bahsetmesi enteresan belki doğrusu odur.
Hocam hakkında soruşturma açılmış telefonu mu düşünüyorsun
Bildiğin savcı soruşturma açmış. Dahası telefonun galerisinde o resimleri bulacak.
Yorumlar için teşekkür ederim. Hepinizden uzak kalsın böyle kadınlar. Ayrıldıktan sonra bana gönderdiği fotoğrafları, mesajları dahil her şeyi sildim. Kimse ile paylaşmadım. Yanlız şöyle söyleyeyim bana gönderdiği fotoğrafı bak ne buldum diye getcontac ile kendisine göndermiştim. 3. kişiler ile bir paylaşımım olmadı. Karşı taraf öğretmen olunca savcıya öğrencilerimin eline geçmesinden korkuyorum demiş.

Aman aman arkadaşlar arızalı kadınlardan uzak durun.