Merkezde çok işin yoksa Seyrek mantıklı. Diğer türlü sürekli yol parası sorun olabilir. Sakin öğrencilerin olduğu yeni gelişen bir yer.
teşekkürler hocam yorum için merkezde pek işim olmaz diye tahmin ediyorum 1 tane 50cc motor almayı düşünüyorum oda iş görür sanırsam
aracınız varsa seyrek iyi hocam ancak yoksa denize uzak kalırsınız ankaradan da deniz için geliyorsanız bir esprisi olmaz bütçeniz nedir bilmiyorum ama karşıyaka - şemikler, demirköprü tarafında bir tık daha yüksek kiralar ama denize 15 dk yürüme mesafesinde mesela aracınız yoksa düşünebilirsiniz. Seyrek avantajı evler yeni heryer öğrenci güzel semt o açıdan rahat edersiniz her türlü yinede sormak istediğiniz birşey olduğunda çekinmeden yazabilirsiniz.
hocam araç varda burda bırakıcam motor alayım diyorum 50cc ilk etapda araç kuzende var oda menemen merkezde yaşıyor deniz olayını onla yaparız büyük ihtimal
Seyrek bana yakın bir bölge bence yaşanır. Sakin ve trafik sorunu olmayan yer. Üniversite olduğu için gençler fazla bu yüzden kafe, restaurant gibi imkanlarda var.
Teşekkürler hocam inşallah hızlıca alışırım izmire