TFTF1D adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar yaklaşık 1 ay önce Vatan'dan Tcl 65p8k Tv aldım. Ne kadar ayar yapsam da görüntü istediğim netliğe bir türlü gelmiyor ne uydu kanallarında ne Youtube'da. 10 yıllık televizyonum zaten aynı performansı veriyordu bende Tcl müşteri hizmetlerini aradım kayıt açtılar. Küçük bir yer olduğu için servis tanıdıkmış babamın arkadaşı sen fabrika ayarlarına sıfırla olacağı o kadar dedi sıfırladım daha kötü oldu diyebilirim. Şimdi ne yapabilirim? Vatan'ı arasam değişen bir şey olur mu? Ya da bu televizyonu kullananlar ayarı vs. var mı biliyor musunuz?
Hocam aynı sorun vardı bendede.O kafamdaki kaliteyi hissetmiyordum televizyonda.Baya mutsuzdum.Ben 75 inch almıştım.Hatta kazıklandıgımı düşündüm.2021 yapımı bir televizyondu.Sonrasında eşim ekranın orta kısmında 1 pixelde sorun oldugunu söyledi.Kontrol ettim 1 pixel patlamıştı beyaz gösteriyordu.Hemen aldıgım firmaya ilettim.Gelip tv yi aldılar.Sonra aynı modelden ellerinde olmadıgını farklı bir model oldugunu söylediler.Ellerindeki modelde 2023 yapımıydı.Sonra sitelerine baktım ve farklı bir model daha vardı 2025 yapımı.Dedimki farkını ödeyip bunu alabilirmiyim.Evet dediler.Ben usd olarak almıştım ilk tv yi.Çok az bir miktar ödeyerek yeni model bir tv aldım.Ve hocam aradıgım kaliteyi buldum.Aşırı net.Donma yok kasma yok.Aşırı hızlı.Şuna kanaat getirdim bazı tcl modelleri gerçekten kötü.TV alırken kesinlikle yapım yılı çok önemli.