Ana sayfa ve vitrinde yıldızları tutup yorum yazısını kaldırmanızı önerırım insanlar tarafından artık yıldızlar yorum değerlendırme olarak bilinmekte ve goz yormaz.

Mobilde Karşılaştırma/Compare aktif kalmııs hayalet buton olarak duruyor oysa profili tıklamıstım.
Mobil header komple elden geçirilmeli hocam

çerez bildirimini bir popup olarak ekleyebilirsin fiyatı kapatıyor goremıyorum (insanlar uğraşmayı sevmez en hızlı şekilde yapıpp çıkmak ister
Fiyat kısmı Mavi olması güven ve kalite hissiyatı veriyor ama birde güven ve kalite pahalılığı getiriyor onun yerine fiyatı biraz daha küçültüp turuncu sarı renk tonlarında yapmanız satışları veya demoyu alacak insanların satışlarını etkileyecektir.

Ürün görsel kısmını

Görseldeki 1 veya 2 ye göre yapmanız urun sayfasında daha fazla alana yer açacaktır, Ücretsiz kargo, Aynı gün kargo veya garantı gbi ikonlar eklenebilir.
Stok durumunu mümkün olduğunca az ise göstersin çok ise göstermesin ki insanlarda kaybetme korkusu sahip olamama acele ve panikle alışverişe teşvik etsin
Gibi birçok revize sunabilirim.
Ama arayüz olarak, konsept tema olarak beğendim ellerinize sağlık sadece kücük rotüşlar ile kullanıcı dostuna çevirilmesi gerek

EDİT: Journal aracılığı ile yapıyorsanız ilerde lisans sorunu yaşatmayacak mı ?