bu konuda bende bir kaç eğitim izledim, genel olarak bende pastayı yiyenin kaynagı göstermeyeceğini düşünenlerdenim ama burada şöyle birşey var.
Web sitelerinin spam güncellemeleri gibi ve dogrudan spam yaparak kazanmak kolay değil, emek veren kanallar bile bir süre sonra banlanabiliyor para kazanması kapanıyor vs.
şimdi üstteki bilgiyi elimizde tuttugumuz zaman ve biz 80 milyonluk bir ülkeyiz, 1 milyarlık hintliler shortsların remix bölümünü inceleyin neler yapıyorlar
iş sürdürülebilir olmadıgı için (belki yıllarca kazanç sağlayanlarda vardır) bir kaç yüz bin kişinin bu işleri sömürüp bitirebileceği bir pasta değildir, herkes nasibini yer.
bedava para kazanacağını düşünürsen yanılırsın yt içinde emek verip uğraşman gerekecek diğer tüm sektörler gibi.
ek olarak eğitimlerde anlatılan çoğu şey, yt da gerçekten ücretsiz anlatılıyor son dönemlerde. Çünkü yabancı kaynaklar daha uzun süredir bu taktikleri yayınlıyorlar bizimkilerde tr ye çevirip satıyor, bilginin bir çoğu yt da ücretsiz mevcut.
ek olarak ben kendi adıma, local ai çalıştırabileceğim bir kasa aldım şansımı deneyeceğim bu alanda, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim