demoyu inceledim arayüz güzel görünüyor, kurulum yapıp son kullanıcı deneyiminide tamolarak görmek lazım.
ilk etapta gözüme çarpan nginx conf ları editor aracılıgı ile düzenleyemiyoruz sanırım. en azından bi custom config alanı eklenebilir.
api sistemide iyi görünüyor, geliştirmeye çalıştığım bir projede bir kontrol panelinin apisini kullanarak müşteriye panel göstermeden bir yönetim imkanı sunmayı düşünüyorum, böyle niyetler için api olmazsa olmaz.
kullanıcı deneyimi açısından yedek oluşturma alanında isim girme alanını göremedim butonlar aşağıda olduğu için. bunun yerine seçtigim domainlerin isimlerini kullanıp guruplandırıp veya topluyedek_tarih şeklinde otomatik isimlendirme olsa iyi olurdu isteyen yine kendi isim verir.
https://prnt.sc/lVr05m4CZMhV.
baktım domain düzeyinde nginx conf düzenlenebiliyor ama server düzeyinde özel conf eklenebilse + olabilir.
ek olarak sunucu yönetimini kendi web siteniz üzerinden mi yaptırmayı düşünüyorsunuz ? cyberpanel cloud gibi ?
ek bir öneri olarakta, belli oranda ücretsiz kullanımı sınırsız olarak sunarsanız kullanıcı toplamak için faydasını görebilirsiniz. örneğin 10 domain, ai özelliklerinden faydalanamama gibi gibi.
ana sayfada ram kullanımı %30 oranında görünüyor genelde bu eğer panel yüklendiğinde yükselen değerler ise kullanıcı tarafında olumsuz bir etki bırakıyor, yani en azından bende kaynak tüketimide iyi olmalı panelin.
başarılar diliyorum, yolunuz açık olsun.