Bilgisayar parçalarım var bunları satıyorum bunla ilgili soru sormuştum ilgili konu burda ; konu

Sahibinden sitesinde ilan açtım soru sorma olarak birisi çıktı dediki

"İşte öğrenciyim, 3850 TL fiyatı var sattığım ürünün. 3000 TL olur mu, kartımda bu kadar limit var, demiş falan filan.
İşin garibi, aynı kişi başka sattığım bir şeye de 1800 TL fiyat verdi. Normalde ben 2450 TL’ye koydum, onda da yine aynı şekilde ‘kartımda 1800 TL limit var, eğer satarsanız param güvende, hemen almak istiyorum’ falan dedi.
İşkillelendim, bir de fiyatı düşük buldum, reddettim. Ardından:
‘1800 TL verdiğine 200 TL borç aldım birinden, dedi. 2000 TL olursa hemen param güvende, almak isterim’ falan dedi.
3850 TL olan ürün için de 500 TL arkadaşımdan borç aldım, ‘hemen almak isterim, sizin için uygunsa’ dedi. İyice kıllandım. Nasıl hem parası yokken, hem de bir yerden hep para buluyor? Siz olsanız ne düşünürdünüz? Şüpheye düşer misiniz, ne yapardınız?
Sahibinden, param güvende’ye hiç güvenim yok. Ürünü alıp almadığını söyleyip, almadım der ya da bozuk der, geri kargolamaz. Birçok senaryo aklıma geldi. Vazgeçtim, ürünü ilandan kaldırdım direkt.

(Yaptığı tekliflerde yapılan teklif mesajları noktasından virgülüne tamamen aynı tek değişen fiyat yani rakamı değiştir kopyala yapıştır gibi)

Siz ne düşünürdünüz bu konuda?