Şöyle sırayla toplu cevap vereyim:
Katılıyorum, İnsanların emekleri gitmiş kimin umurunda.
Foruma bazı arkadaşlardan direkt fidye bile istenmiş hocam... Geçmiş olsun etkilenenlere
Ben zPanel xpro max kullanıcısıyım hocam dünya çapında kullanan 3 kişi var 4 olmaz umarım hacklenmeyelim
Hocam aa öyle deme cPanel çöp zPanel xpro max (çinde yapıldı ve içinde muhtemelen rat falan var) daha iyi değil mi?
hPanel kullanıyorum
Bunu hiç denemedim bakayım hocam...
Herkesin aksine ben çok memnunum müşterilerime de aynı şekilde cpaneli tavsiye ediyorum. Ezbere kullanımı var yıllardır. Saçma sapan adını duymadığım sistemler türedi bunu kullanıyorum şunu kullanıyorum tamamen hak veriyorum size biraz büyüsünler cpaneli patlatanlar o sistemlere neler yapar görürler 🙂*↕️
Keza ben de hocam. Kullanımı çok basit, communitysi büyük.
aaPanel örgütüne mensubum bende

milleti anlamak zor şef ya neyse elinin altında kullandığın onla devam koskaca cpanel çöp mü olacak milleti anlamak cidden zor dsffsdfds
aaPanel IP'li suç örgütü demek istediniz herhalde?
mutfakta yangın çıkmış, hâlâ tencere çelik mi olsun teflon mu? diye kavga ediyorlar.😄
cPanel bir kez açık yaşadı diye bitti demek bana çok mantıklı gelmiyor. Bu seviyede kullanılan her sistem zamanla hedef olur; mesele sıfır açık değil, açık çıktığında ne kadar hızlı ve profesyonel müdahale edildiği. Bugün cPanele laf edenlerin kullandığı küçük paneller aynı ölçeğe gelse, aynı hatta daha büyük problemlerle karşılaşmaları çok olası. O yüzden ben olaya hangi panel daha kutsal diye değil, hangi ekip daha iyi yönetiyor ve ben ne kadar iyi güvenlik alıyorum diye bakıyorum.
Dediğiniz doğru hocam ama BENCE hiçbir panel firması süreci cPanel kadar iyi yönetemezdi.
Forum bir süredir durgundu

Atışmalar başladı
Çok et yediğimiz için mevzusever bir toplumuz.
şuana kadar cpanel cyberpanel vestacp plesk aapanel kullandım içlerinde güvenlik açısından en güvenilir aapanel di ama onda da kronik hatalar var malesef
Hiç kullanmadım hocam, ama bakacağım. Kronik ne hatası var?
Helal olsun be!! Aslansın, kaplansın.. Sen ne kadar akıllı bir insansın. Cpanelin hackleneceğini ön gördün, kullanmadın. Hacklenmedin.. Sen üstün bir ırksın felan fistann diye övgü istiyorlar heralde :d
NEY, KULLANMADIN MI CPANEL. EN BÜYÜK SENSİN BE, ÇİNDEN GETİRDİĞİN O MUHTEŞEM ZART PANELİ HEMEN BİZİMLE DE PAYLAŞ da diyebiliriz.
konumun hemen üzerine açtığınızdan bide benim konuda da bi dallama laf attığından alınmış bulunmaktayım hocam kusuruma bakmayın
Estağfurullah hocam, olur böyle şeyler. Tanışmış olduk...