BU EĞİTİM "KISA SÜREDE" PARA KAZANMA VAAT ETMEZ. SHORTCULAR GİBİ İKİ VİDEO ATACAĞIZ, HAZIR VİDEOLAR ABONE İZLENME ALACAĞIZ. PATLAYACAĞIZ MİLYONER OLACAĞIZ EĞİTİMİ DEĞİLDİR. YÜZÜNÜ GÖSTERMEDEN YAPAY ZEKA İLE "YATAY KANAL" OLUŞTURMA VE HAYATINIZI İNŞA ETME EĞİTİMİDİR.
BEN YAKLAŞIK 5 YILDIR YOUTUBE YATAY’DA KANALLAR OLUŞTURMAKTA VE GELİRLER KAZANMAKTAYIM. ANA İŞ KOLUM ŞUAN BURASIDIR.
SHORTS BİLMİYORUM. TAMAMEN YÜZDE YÜZ EMEK VEREREK YATAY FORMATTA VİDEOLAR ÜRETİYORUM.
ESKİŞEHİR’DE OLAN VEYA GELEBİLECEK KİŞİLERE YÜZ YÜZE EĞİTİM VEREBİLİRİM. ÖDEMEYİ SONRA YAPARSINIZ.
"ORTALAMA" 45 GÜN İÇİNDE PARA KAZANMA ŞARTLARINI TAMAMLAYACAĞIZ.
EĞİTİMİ SATIN ALDIĞINIZDA PARA KAZANMA AÇILANA KADAR BERABER YÜRÜYECEĞİZ.
▌ BU EĞİTİMDE NELER ÖĞRENECEKSİN?
GÜNLÜK AYIRABİLECEĞİNİZ VAKTE GÖRE KONSEPT SEÇECEĞİZ.
BAĞLANTI YAPIP KANALI BİRLİKTE OLUŞTURACAĞIZ. (LOGO BANNER TASARIM KANAL İÇİ SEO VE DİĞER TÜM AYARLAR)
CAPCUT İLE EDİT ÖĞRENECEKSİN
PARA KAZANMAYA GİDEN SÜREÇTE HERŞEYİ ÖĞRENECEKSİN
SON GÜNCELLEMELERDEN ETKİLENMEMEK İÇİN YAPMAN GEREKENLERİ KONUŞACAĞIZ. ▌ SORULAR;- NE KADAR SERMAYEYE İHTİYACIM OLACAK?
Seslendirme, metin yazdırma ve capcut için aylık ortalama 1k-1,5k para yeterlidir. Ancak ilk etapta cebinizden ekstra para çıkmaması için tamamen ücretsiz araçlarla (ücretsiz yapay zeka sesleri vs.) başlamayı da öğreteceğim. Kanalınız kazandırmaya başladıkça bu ücretli araçlara geçebilirsiniz.
- TELEFONLA YAPABİLİR MİYİM?
Hayır bilgisayar ve internet gereklidir.
- NE KADAR SÜRE DESTEK VERECEKSİN?
İlk görüşmemiz canlı yapılacaktır. Herhangi 2-3 saat gibi süre sınırımız yok. Kanal oluşturacağız ve üç-dört gün sonra size verdiğim talimatları yaptıktan sonra yeniden görüşme yapacağız. Daha sonrasında sürekli yazılı destek vererek arkadaş olacağız. İhtiyaç halinde de yeni bağlantı ve canlı destek sağlayacağım.
- GÜNDE NE KADAR ZAMANA İHTİYACIM VAR?
Sizin günlük ayırabileceğiniz vakte göre konsept seçeceğiz. Minimum 2 saat gereklidir. Saat ve verdiğiniz emek arttıkça gelirinizde artacaktır.
Hayır. Birebir tüm yolu birlikte ilerleyeceğiz.
- HAZIR VİDEO VERECEK MİSİNİZ?
Hayır. Her şeyi el emeği ile bir bir öğrenerek oluşturacağız. Olması gerektiği gibi.
- TAHMİNİ NE KADAR SÜREDE PARA KAZANMAYA BAŞLAYACAĞIM?
Bu bir meslek eğitimidir. Vereceğiniz emeğe ve vaktinize göre ortalama 30-45 gün içerisinde para kazanmaya başlayacaksınız. Ancak bize ait bir platform olmadığı için net şu kadar süre kimse diyemez. Söyleyenlerde yalan söyler.
- TELİF, KOPYA İÇERİK ANTİN KUNTİN VAR MI?
Hayır. Böyle problemlerimiz olmayacak.
- ANİ PARLAYAN, AKIM TARZI VİDEOLAR MI? VURKAÇ KANALLAR MI? VİRAL YORUMLAMA MI?
Hayır. Tamamen evergreen bir ömür gelir elde edeceğiniz ayakları yere sağlam basan kanallarınız olacak. Birilerini AI ile konuşturup haber sunup vurkaç yapmıyoruz.
- KISA SÜREDE HİT, ABONE ALMA, SAAT ALMA, BOT EĞİTİMİ Mİ?
Hayır. Böyle şeylerle işimiz yok. Her şey organik ve el emeği olacak
🟢 Yapay zeka ile güncellenen politikalar üzerine riskleri konuşacağız.

Para kazanıyorsun madem neden eğitimle uğraşıyorsun? diyenler için amacım tabiki para kazanmak ancak bunun haricinde emek verebilecek sağlam bir ekip kurabilmek. Birilerinden Allah razı olsun duyabilmek. Tabi karşılıklı anlaşabilirsek.
Arkadaşlar sosyal hayatımda da, elin Hintlisi Vietnamlısı kazanıyor ülkemiz de kazansın düşüncesiyle birçok kişiye ücretsiz bir şeyler öğretmeye çalışıyorum.
Ancak ücretsiz olduğunda ekip olup daha fazla büyümeye çalıştığımda hep boşa zaman harcadım.
Ücret söz konusu olunca insanlar bir şeyler öğrenmek için verdiği paradan dolayı çabalıyor.
⚡ Eğitim toplamda şu anlık 10 kişi ile sınırlı olacaktır.
⚡ Referans olarak phophoh ve napalmdeth1 ile anlaşma yapılmıştır. Kalan (8/4 Kişi)
⚡ FİYAT: 8000 TL
İADE KOŞULU: “Ben bunları biliyordum, hocam vakit ayıramadım, hocam ben vazgeçtim.” Gibi koşullarda iade söz konusu değildir. Ben ilmek ilmek emek vereceğim. Yarı yolda bırakılırsa emeklerim boşa gitsin istemem. Gerçekten söylediklerimi uygular ve emek verirseniz ve halen para kazanmaya başlayamazsanız (maksimum iki ay) işte o zaman tamamını iade edeceğim.
Bu eğitim youtube ustalığı mesleğini edinme eğitimidir. Milyonlar kazanacaksın, 1 ayda zengin olacaksın tarzı bir eğitim değildir. Altın bilezik taktığında zaten bana ihtiyacınız olmayacak. Ancak dost olabilirsek müthiş bir ekip olacağız.
Eskişehir içinde veya civar illerden gelebilecek kişilerle yüz yüze eğitim yapabilirim.