Ücretsiz bir şey paylaşmışsınız niye ve nasıl baltalama niyetinde olabilirim ki? İki taraf için doğabilecek problem belli açıkçası siz iyi niyet ile paylaşmış olabilirsiniz ancak veriler ne kadar şifreli veya şifreli mi.
Misal ben VPN yi açtım r10 a giriş yaptım. Kullanıcı adım ve şifrem sizden süzülerek geçecek. Ek olarak tarafınıza doğabilecek yasal sorumluluk cabası. Dediğim gibi detaylıca düşünülmesi gereken bi proje.
3. taraf uygulamalarda veriler için güvenlik önlemi olmalı, yasal açıdan kullanım şartları ve sorumluluk reddi beyannamesi, ve benim bilmediğim varsa bir başka yasal sözleşmeler ile buna hazır olmalısınız.
Söylediğim şeye cevap vermediğinize göre düşünmediğiniz şeyi fark ettirince baltalamış gibi mi oldum yani

siz bende baltalama niyeti ararken ben sizde veri çalma niyeti arasam hoş olur mu şimdi ?
Bir kullanıcı tarafından olması gerekeni söyledim. Başınıza doğabilecek yasal sorumluluktan bahsettim.
Yorumu baltalama olarak görmeniz ve şikayet etmeniz hatta moderatörün bunu baltalama olarak kabul etmesi de bi ayrı konu cidden teknik bilgisi zayıf moderatörler konularla ilgileniyor özellikle bi paylaşım konusunda ne baltalaması olabilir.
Hala daha baltalama olarak görünüyorsa buyrun yine şikayet edin,
moderatörler de forum halkından bir kaç kişinin verilerinin gizlice bir başka bireyin eline geçişine istemeden aracılık etmiş olsun.
Her server kuran proxy paylaşsın bütün gizli veriler ortalıkta dolaşsın
Güvenlik açısından gereken şeyi sordum ve cevap verememiş aksine yorumumu sildirmişsiniz. Madem öyle asıl sizde bi art niyet aranmalı.