FasrProject adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aileyle yaşayanlar için daha iyi olmazmı hocam herşey evden olur? Aslında bu konuyu açma amacım diğer tüm herşeyi bırakmayı artık kendime vakit ayırmayı düşünüyorum bu gelirle yaşanılabilir mi ortalama ne kadarla yaşanır bu pasif geliri artıradabilirim..

Normalde yıllardır gelen bu günlük parayı atmden çekip günlük yiyordum şimdi ise amacım diğer tüm herşeyi bırakmayı artık kendime vakit ayırmayı düşünüyorum bu gelirle yaşanılabilir mi ortalama ne kadarla yaşanır bu pasif geliri artıradabilirim..

Haklısınız hemen hemen memur maaşına filan denk geliyor...
Aslında bu konuyu açma amacım diğer tüm herşeyi bırakmayı artık kendime vakit ayırmayı düşünüyorum bu gelirle yaşanılabilir mi ortalama ne kadarla yaşanır bu pasif geliri artıradabilirim..

Normalde yıllardır gelen bu günlük parayı atmden çekip günlük yiyordum şimdi ise amacım diğer tüm herşeyi bırakmayı artık kendime vakit ayırmayı düşünüyorum bu gelirle yaşanılabilir mi ortalama ne kadarla yaşanır bu pasif geliri artıradabilirim..

Normal bir insanım herşeyde gözüm yok hayattan sıkıldım zaten orası ayrı bir konu
Aslında bu konuyu açma amacım diğer tüm herşeyi bırakmayı artık kendime vakit ayırmayı düşünüyorum bu gelirle yaşanılabilir mi ortalama ne kadarla yaşanır bu pasif geliri artıradabilirim..
Aileden aileye göre değişir buda hocam + yanları olabilir