Selamlar r10!
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım, marketteki karmaşık ve her yeri teknik detaylarla dolu, aylık ücretler isteyen VPN uygulamalarına tepki olarak geliştirdiğim
anonVPNi sonunda aktif şekilde çalışır hale getirdim.
Çoğu
VPN uygulamasının ne kadar hantal, kayıt şartı koşan ve güven vermeyen yapıda olduğunu biliyorsunuz. Ben de hızlıca IP değiştirebileceğim, tek tıkla Almanya veya global sunuculara bağlanabileceğim ve en önemlisi "kayıt falan uğraşmayacağım" bir araç istedim. Ayrıca çoğu VPN ücretli ana motivasyonum tamamen ücretsiz ve her kullanıcıya eşit şekilde stabil hizmet sunmaktı. Uygulama içerisinde reklam var ve bu sayede ayakta duruyor. Reklamlarla masrafları karşılayabilecek şekilde hazırlandı. Yani ücretsiz şekilde kullanan kullanıcı yavaş bir hizmet alıyorken ücret veren kat kat güzel bir hizmet alıyor şeklinde bir sistem yok klasik VPN lerin aksine. Bu VPN üzerinde herkes eşit. Ben para vereyim daha iyi hizmet alayım şansı yok yani.. Amacım
ücretsiz VPN kullanan kullanıcı epey fazla olduğu için onları kazanmak. Çünkü ücret ödenen bir VPN de, ücretsiz hizmetten faydalanmak istenildiğinde genelde vasatın altında bir
VPN bağlantısı ile karşılaşılıyor. anonVPN ile herkes tamamen ücretsiz, stabil ve
hızlı VPN kullanılabilir olacak daima, çünkü kimseden asla ücret talep edilmeyecek. Herkes ücretsiz olan hizmeti alacak daima.
Uygulamanın öne çıkan özellikleri:- 🚀 Tek Tıkla Bağlantı: Hiçbir ayarla uğraşmadan anında proxy hattına bağlanın. (en uygun sunucuya oto bağlanır)
- 🔒 Kayıt Yok, Şart Yok: E-posta, telefon vs. istemiyoruz. Direkt indir ve kullan.
- 🇩🇪 Hızlı Lokasyonlar: Özellikle Almanya lokasyonlu sunucularımız çok stabil.
- 🛡️ WiFi Kalkanı: Dışarıdaki açık ağlarda verilerinizi şifreleyin.
Yanında iyi gider;
Gizli Tarayıcı - inVisibleTab
Ayrıca instagram üzerinden de
stabil VPN uygulamamızı sunmak için bir hesap açtık. Mizahi içeriklerle VPN uygulamamız olan anonVPN reklamlarını yapıyoruz. Yani daha çok mizahi içerikler paylaşıyoruz aslında ama konu bir şekilde VPN 'e geliyor işte.. Destek olmak, takip etmek veya bir bakıp çıkmak isterseniz instagram kullanıcı adımız;
"@anonvpntr" Sizden Ricam: Uygulama bir süredir pasifti, yeniden güncellemeler ve aktif etme süreci ancak bitti. Siz değerli dostlarımın geri bildirimleri benim için altın değerinde.
Eğer indirip, değerlendirebilirseniz veya fikir, öneri, eksik gördüğünüz bir şeyleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Uygulamaya Google Play 'den;
Ücretsiz VPN -
Kolay VPN -
anonVPN tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Eleştirilerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden vakit ayıran herkese çok teşekkürler!
(ayrıca taban fiyata uygulamanızı geliştirebilirim(tıklailgilikonuyagit))