Yalnız olmak, yanlış insanlarla olmaktan iyidir; insanlar yönetemediği güçten korkar.Benden 9 yaş büyük avukat kuzenim ve yine benden büyük onun yiğenleri ile aram iyi,ne zaman yan yana gelsek kuzenim onlara sataşıp onlara iş yaptırır,ama sıra bana gelince ne bana laf atabiliyor ne de iş yaptırabiliyor çünkü kendimi o konuma getirmedim ve gerektiği yerde benden büyük olmasına rağmen ona yapmamam gereken şeyler bile yapmışım,bu yüzden sanki benim sınıf arkadaşımmış gibi benle samimiyet kuruyor,bir insanın kendi babasının oğluna bile eyvallahı olmasa ancak o zaman kıymeti bilinir,boşver sonucunda asosyal derecesine düşecek kadar yalnız ol,bir insanı yıkmanın en kolay yolu onu göremediği yönden vurmaktır Yaralı Yüz'de Tony Montana'nın ona önünden gelen onca mermiden değilde arkasından gelen tek mermiden yıkıldı, gündelik bir hayatta bir insanın sırtından vurulması ancak severek güvendiği bir insan tarafından gerçekleşir,belki de yaşadığın bu yalnızlık ileride başına gelecek bu duruma engel oluyordur ALLAH bilir, bazı şeyleri de fazla kurcalamamak gerekiyor çünkü Yaradanın senin için bildiği en iyi şeyi çiğniyorsun, zamanında yaptığım çok büyük hata vardı ama küçük çocuk aklıyla yaptım, gün geldi bu hatamı yapmamam için yaradan önüme çok engel çıkardı ama ben ısrarla yapmaya devam ettim hatta dua ediyorumdum yapabilmek için, gün geldi bu yaşıma geldim ki anladım o engelleri Yaradan benim iyiliğim için öne çıkardı ama iş işten geçmişti.İnşaAllah benim bu yazımı okuyana kadar bayilmazsın çünkü bayıldım,sayende bende biraz içimi döktüm, bazı şeylere kafanı yorma kendi üzme ve sıkma canını çünkü gün gelip arkanı döndüğün vakit o kadarda değmediğini anlıyorsun.İstediğin vakitte beni arayabilirsin dertleşelim