Uygulama adı : Rekabetten dolayı 1 yıldız verenler olmaması için sadece alan kişiye verilecektir ismi
Uygulama linki : Rekabetten dolayı 1 yıldız verenler olmaması için sadece alan kişiye verilecektir
Yayınlanma zamanı : 31 Ekim 2025
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Var
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : Ocak 2026'da 915₺ uygulama için satın alım
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : +1B İndirme - 343 yorum ve yıldız - 4.2 yıldız - aktif 299 kullanıcıda yüklü
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : Tamamen organik
Günlük aktif kullanıcı sayısı : buna nerden bakıldığını bulamadım
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : tüm kodlarıyla beraber satılık
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : Firebase- Domain - Hosting devirleri yapılacaktır
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Hayır
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : -
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : -
Geliştirici hesabı dahil mi? : Alacak kişinin play console hesabına devir yapılacaktır. Console hesabı satışta değil.
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Hayır
Uygulama satış fiyatı :
95.000₺ _________ Merhabalar
Gözüm gibi baktığım, sürekli geliştirme yaptığım fal uygulamamı mecburen satıyorum. Sebebi ise tamamen borç.
Uygulama yapay zeka destekli bir fal uygulamasıdır. Chatgpt apisi ile çalışmaktadır.
Uygulama flutter ile yazılmış.
Satın aldıktan sonra olduğu gibi bırakılmamıştır. İlk aldığımda çok fazla hata vardı. Onları düzelttirdim. Ek özellikler eklettirdim (Günlük görev sistemi, admin panel üzerinden bildirim gönderme sistemi vs vs) Uygulamayı çok geliştirttim.
Uygulamada kahve falı, el falı, tarot, yüz falı mevcuttur.
Admin panel üzerinden kolayca falcı ekleyebilirsiniz.
Uygulama tamamen doğal kasılmıştır.
1 Adet UGC Reklam videosu hazırlattırılmıştır. Satın alan kişiye her şeyiyle beraber teslim edeceğim.
Uygulamayı sıfırdan almaya kalksanız:
Ücreti 35 bin tl + aldığınızda hatalardan dolayı bir çok para ödeyeceksiniz + daha önce uygulamanız yoksa test aşamasına girecek aylarca yayınlayamayacaksınız + uygulamanız tanınmadığı için çok zorluk çekeceksiniz.
Ve en önemlisi, uygulama şuanda FAL kelimesinde ortalarda çıkmaya başladı. Ciddi bir yükselişe geçmek üzere.
Şuana kadar uygulama ücreti + logo + yazılım hata giderimleri + geliştirmeler vs çok rahat 90 bin civarı harcadım.
Tamamen borçtan dolayı içim gide gide satılıktır.
Not: Şuan 16kb politika ihlalinden dolayı uyarı var. Yazılımcıya hem bunun parasını ödedim, hem de satışların daha düzgün analizini yapabilmem için admin panelinden geliştirme yaptırıyorum. Bunların parası ödendi. Alan kişinin ekstra ödeme yapmasına gerek yok.
LÜTFEN UYGULAMA LİNK İSTEMEYİN. SADECE SATIN ALAN KİŞİYE VERECEĞİM.