Merhaba R10 üyeleri,
Dijitalleşen dünyada her işletmenin müşteri yönetimini düzene sokmaya ihtiyacı var. Ancak piyasadaki pek çok CRM yazılımı ya çok karmaşık ya da çok pahalı. İşte tam bu noktada, odak noktası "hız ve sadelik" olan BasitCRM devreye giriyor.
Kendi geliştirdiğimiz bu projede, satış ağımızı genişletmek amacıyla siz değerli forum üyelerine bir iş ortaklığı teklif ediyoruz.

Neden BasitCRM?

• Kullanıcı Dostu: Karmaşık eğitimler gerektirmez, müşterileriniz paneli açtığı an kullanmaya başlar.
  • Hızlı Kurulum: Bulut tabanlı yapısı sayesinde dakikalar içinde aktif edilir.
  • Güçlü Referanslar: Farklı sektörlerden (Üretim, Hizmet, Turizm, Eğitim) öncü firmalar süreçlerini BasitCRM ile yönetiyor.
    • Akro Akrilik (Üretim/Fabrika)
    • ESN Turizm (Turizm/Hizmet)
    • KRC Catering (Gıda/Hizmet)
    • Nova Akademi (Eğitim)

İş Modeli ve Komisyon Şartları

Bu bir "al-sat" veya "üyelik ücreti" modeli değildir. Tamamen performansa dayalı, satış başına komisyon usulü çalışıyoruz.
  • Süreç Nasıl İşler? Kendi çevrenizden, mevcut müşterilerinizden veya sosyal medya ağınızdan BasitCRM’e yönlendirdiğiniz her başarılı satış için anında komisyon kazanırsınız.
  • Komisyon Oranı: Satış tutarı üzerinden sektör standartlarının üzerinde, tatmin edici bir pay sunuyoruz. (Detaylar için PM isteyebilirsiniz.)
  • Kimler İçin Uygun? Özellikle freelance çalışanlar, dijital ajanslar, SEO uzmanları veya "işletmelere ulaşabiliyorum" diyen herkes için harika bir ek gelir kapısıdır.

Nasıl Başlayabiliriz?

Eğer portföyünüze güveniyorsanız veya "ben bu ürünü satarım" diyorsanız; konunun altına "PM alabilir miyim?" yazabilir veya doğrudan mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.
Sistem detaylarını, demo panelini ve komisyon oranlarını içeren detaylı bir bilgilendirme tarafınıza iletilecektir.

https://basitcrm.com
Whatsapp: +90 539 314 19 74