pale100 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
* , en azından akparti seçmenine kendilerini ispatlamak adına ilk yıllar güzel işler yaparlar diye düşünüyorum.
Yazmayacaktım ama dayanamadım. Son seçimde büyükşehirleri aldılar ve sonuç ? Kusura bakmayın ama azıcık akıllı olsalar vitrin yapıp önümüzdeki seçimde silip süpürürlerdi. İçlerinde şu anda olan kendini kanıtlamış 1 tane yönetici var mı ? Rakibine salladığının onda birini örnek alsan şu anda iktidardın. Erdoğan belediye başkanlığı sayesinde şu anda geldiği konuma geldi. Senin elinde buna örnek bir tane belediye başkanın var mı ? İstanbul konuşmaya değmez, İzmir bildim bileli CHP de ve şu anda konak'da lağım kokusu normalleşmiş. Metro desen diğer büyükşehirlerin yarısından bile düşük. Ankara kötü diyemem ama o da CHP nin kendi adamı değil. Sağ kökenli. Demem o ki koskoca CHP den 1 tane vitrin olabilecek işini yapabilecek adam yok mu ? Sorun sol görüşte mi bir yoksa CHP yapılanması mı liyakati esas almıyor ? Direk olay 20 seneyi geçen süredir tek parti iktidarı var ve bunu değiştirecek 17 milyon oy içerisinden 1 tane vitrin adam çıkaramıyorsa kendine bakmalı.