konuya yazanlara bir bak yorumlara hepsi ayrı ayrı harika yorumlar yapmış... CHP GELSE NE OLUR AKP GELSE NE OLUR

ama sistemin partilerini sorgulamak yok particiğinin taraftarı olun takımınız gibi sarılın. bu sene şampiyon olacak haydi bakalım
Selam olsun,
Çok doğru yazmışsınız ama bir nüansı atlamışsınız diye düşünüyorum naçizane.
Şöyle izah edeyim; Bir ülkenin yönetim ve toplumun gelişmesi için işleyen yapıları tartışmak için önce buna uygun zemin temin edilmelidir. Afrika da barajı nereye yapalım diye düşünmek için önce su kaynaklarını bulup, çıkartabiliyor olmanız lazımdır ki baraj konusuna geçebilesiniz o konuda konuşabilesiniz. Ülkemizde maalesef şuan zemin sistemi değiştirmek, geliştirmek üzerine değil önce kötü ve eksik olan sisteme tekrar yükselmek üzerinedir. Benimde sistemden kaynaklı sorunlarım vardı lakin şimdi o sorunlarımı mumla arıyorken yani elimde olup şikayetçi olduğum haklarımı kaybetmişken önceliğim elbette ilk etapta eski haklarımı geri almaktır. Sistem vs. onlar bugün konuşulacak konular değildir belki insanlar o yüzden o konuları şuan yazmıyor olabilir. Yoksa yazmakta, sorgulamakta sıkıntı yok ben isterim ki Devletimin bir uzay ajansı olsun, ESA ile NASA ile eşgüdüm içinde uzay çalışmalarına katılsın yani devletimin vizyonu teknoloji ve bilim olsun yani bunları yazmak ya da düşünmekten yana sıkıntısı yoktur kimsenin ama bugün bunları düşünüp, sorgulayıp yazmak bir anlam ifade etmiyor, gerçekçi değil o nedenle yazılmıyor.
Sistem sorunlarını konuşmak için önce bir sistem olması gerekiyor, sisteme geri yükselelim sonrası yine sistemle ilgili konuşulacaktır diye düşünüyorum.
Cumhurbaşkanı istiyorsa oluyor, istemiyorsa olmuyor yani mevcutta eleştirebileceğimiz bir sistem yok.
Önce eskisi gibi gerekiyorsa ülkeyi yönetenin önüne yasar kasa fırlattığımızda tutuklanmayacak duruma gelelim sistemi konuşuruz illaki.
Biz yazar kasa değil twit atamıyoruz.