Yahu bırakın şu yskya güven varmı ayaklarını. Geçen haftasonu izmirde x bir partinin ilçe başkanı adayıyla tanıştım. O bile ben düne kadar koyu erdoğancıydım diyor

sokakta 10 kişiyi çevir 8i ak partili. Halk istiyorsa olay bitmiştir.
Soruya gelince chp gelse bile gram iyileşme olmaz ekonomidr. Hatta daha kötüye gider. Ellerinde de bahane var "enkaz devraldık" 10 yıla toparlarız diye uyuturlar milleti. Kaymağı biraz da onlar yer. İzmirde belediyelerin savurganlığının haddi hesabı yok. Halktan yanayız deyip ak partiye sallayanlar var ya, hah işte onların içlerine girip yaşamlarını görseydiniz, dersiniz ki ak parti yine iyiymiş
Denemeden bilemeyiz, ön görü yapması zor. Bir değişiklik olsun amaç o olmalı diye düşünüyorum. Sonuçta hiç bir ülkede yıllarca arka arkaya aynı kadro sağlıklı değil. Her yönetimin kötü veya iyi kararları olmuştur. CHP yönetimininde iyi ve kötü kararları olacaktır, temennimiz gösterişten uzak durup kendilerinden öncekilerin şatafatlı hayatlarını taklit etmemeleri ama ne yazık ki yanlış yolda gözüküyorlar yine de büyük ve ciddi başka bir muhalif parti olmadığından denenmesini mantıklı buluyorum. Sokakta halkın kendi kararı kısımıda çok değişken, İnsanlar Erdoğanı seviyorlar ama yeni karar ve fikirlerini desteklemiyorlar olay bundan ibaret, Erdoğanı seven kitle ile Mansur Yavaş''ı seven kitle arasında ortak nokta var, bu kitle imamoğlunu sevmiyor ama daha muhafazakar ve ülkücülükten gelme Mansur yavaşı düşünüyorlar partiden bağımsız olarak gibi fikirlerde var bilmiyorum artık, sadece aynı hatalar yapılmasın ve bir farklılık olsun.