Neleryokki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretsiz daha önce cok proje yaptım dagıttım vs deneme olarakta.
Her defasında diyorsun bi daha ücretsiz bir sey vermicem diye insanlar cok ac gözlü ücretsiz olunca kötülemek icin yer arıyorlar.
Ücretsiz script dagılıtmaz forumda evet isine yarıyan kullanan cok teşekür eden oldu ama onun bi 2 katı kadarda kendine ücretsiz yazılım kullanmayı yediremeyen insan cıktı.
O yüzden hayır net sekilde ister başka projelere odaklanın ister bu projeyi tamamlayın ama ücretsiz olarak sunmayın.
tabi sizin tercihiniz ben ne kadar böyle düşünsemde gidip yine ücretsiz projeler paylasıyorum. (genelde pisman oluyorum yine.)
6 yıldır bu forumdayım henüz bir satış konusu açmadım o yüzden nelerle karşılabileceğimi bilmiyorum açıkçası ve değerli yorumunuz için teşekkür ederim

VesperX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni başlayacak girişimlere kolaylık saglamaniz çok hoş bir hareket hocam iltibat halinde olalım sistemin güvenlik ihtiyaçlarını biz karşılayabiliriz yardımımız dokunsun. ☺️
Düşünceniz için teşekkür ederim. Kendimi sisteme başlamaya ikna edebilirsem mutlaka iletişime geçerim

PRIMEPANEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alındım, gücendim.
Sakın alınmayın çok konunuzu görüyorum umarım satışlarınız istediğiniz noktalara ulaşabilmiştir
Ben piyasayı dışarıdan bir göz olarak yavaş satılıyor şeklinde yorumladım ama tabi binlerce müşterisi olan da vardır bilemiyorum.