tematem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, uzun zamandır (SaaS) SMM panel sistemi yapıp rekabete dahil olmak istiyordum. Hatta daha önce geliştirme sürecine dair açmış olduğum konular da mevcut (bkz. konu)
Farklı projelere odaklandığım için SMM Panel projesini tamamen askıya almıştım. Şu an piyasanın (en azından yazılım konusunda) fazla yavaşladığını düşünüyorum.
Hazır 2-3 yıl önceki yazılıma olan talep yokken belirli bir kazanca kadar ücretsiz SMM Panel sistemi hazırlayayım diye düşündüm. Rekabet ortamı canlansın biraz
Sistem baştan nasıl kurgulanırsa öyle devam edecek. Örneğin 1000$ kazanca kadar %0 komisyon şeklinde. Böylelikle sektöre yeni başlayacak arkadaşların da en azından sistemi denemesini sağlarım.
Yazılım, kurulum, sunucu vs. olmayacak. Domain bağla direkt çalıştır şeklinde olacak. Hatta domain ile uğraşmak istemeyene subdomain ile store açma imkanı sunabilirim.
Piyasadaki yazılımlardan eksiği değil fazlası olacak bir planım mevcut. O ilk konuyu açtığımda da bu planım vardı zaten ama şu an biraz daha ekledim üstüne

Büyük ölçekli projelerde ve multi-tenant mimari kurgularında yıllardır tecrübem var.
Sorum şu: sizce vakit harcamaya değer mi, yoksa başka fikirlere mi odaklanmalıyım?
Yeni başlayacak girişimlere kolaylık saglamaniz çok hoş bir hareket hocam iltibat halinde olalım sistemin güvenlik ihtiyaçlarını biz karşılayabiliriz yardımımız dokunsun. ☺️