Makalehizmetiii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aslında tam tersine bunu yenmeye çalışıyoorum ilk dershaneye geldiğimde bir haftada arkadaşlarımı bulmuştum ama tekrar birileriyle tnışacak olmak yoruyor ve herles birbirini tanıyor olacak. Sildirsemmi diye düşündüm.
Selam,

Kayıt sildirmek hiçbir zaman çözüm değil. Bunu bir dershane personeli olarak değil bir arkadaş tavsiyesi olarak verdiğimi düşün lütfen. Son düzlükte vazgeçmek için hiç de uygun bir zaman değil. Dershanede değil de evde ya da kafede çalışmak da mantıklı gibi gelecektir muhtemelen bu süreçte fakat ne yazık ki değil. KPSS kurslarındaki dershane ortamını çok iyi bilemiyorum ondan dolayı net bir şeyler söylemek elbette zor olacaktır. Sonuç olarak içerisinde bulunduğun durumu tek bilen kişi sensin. Önceki mesajımda da bahsetmiştim arkadaşlarından ayrılmak bir son değil tam aksine yeni güzel başlangıçlara vesile olabilir ve olmalıdır. Sonuçta bu kurs bittikten sonra muhtemelen çoğunuz birbirinizi bir daha görmeyeceksiniz bile. Bu nedenle bağlanmaya gerek olmamalı, yeni arkadaşlıklar edinmek güzel olabilir, eğer yapabiliyorsanız bu sizin için avantaj. Kendimden örnek vermek gerekirse bir sohbet başlatmak, birisine durduk yere selam demek bile bana çok zor ve imkansız gelmiştir. Benle muhabbet etmeseler benim hiç arkadaşım olmazdı muhtemelen.

Unutmamalısın ki sınavlar genellikle son 2 ayda kazanılır ya da kaybedilir. Bu basit ve öylesine söylenmiş bir söz değil. Geçmişte bir dayanağı var elbette. Neyse fazla uzatıp canını sıkmak istemiyorum, çalışmak da başarmak da tamamen senin elinde. Eğer yapabileceğim bir şey olursa profilimdeki iletişim kanallarından benimle her zaman iletişime geçebilirsin.

Sınavda şimdiden başarılar diliyorum.

İyi forumlar pardon iyi dersler