PropJoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhangi bir eğitim içeriğiniz varmı? Bana göre ürün bulmaktan çok pazarlama kısmı önemli, tabi üründe önemli ancak satış kısmı daha önemli gibi satış tüyoları meta / tiktok ads düzenlemeleri vs bu konuda ne gibi öneriler koparabiliriz hocam sizden
Merhaba,

Eğitim içeriği yok hocam vardı kaldırdık maalesef. Pazarlama bu işin en önemlisi zaten. Ürün bulmak kolay, bunu satışa dökmek önemli olan.

Kreatifler dikkat çekici ve ürün sayfası satış odaklıysa satılmayacak ürün yok bana göre.

omerdark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ürün bulma ve ürünü gönderme sürecini nasıl işliyor. Çünkü ürünü buldun ama tedarikçi trde yok yurtdışında buldun bu sefer nasl göndercen. Ürünü stoksuz satsan tedarikçi dert stok yapsan bide yurtdışındaysa ürünü getirtmek maliyet sıkışıp kalıyorum. Sürecin başındayım bilgi kirliliği çok bide parayı parayla satan sözde eğitim satanlar var ama sorsan kendi yapmıyor eğitimden kerizleyerek yolunu buluyor.
Merhaba,

Ürün bulma olayını biz Tiktok ve Meta Ads'den yapıyoruz. Daha sonra TR tedarik ağımız geniş olduğu için o ürünün TR'de olup olmadığını sorguluyoruz. Eğer TR'de var ise direkt ürünü test ediyoruz ilk 5 gün test süreci ve sonrası ya batış ya satış

declan43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam dropshipping tr pazarına yapılsa kazandırır mı birde hangi kategoriler güzel sizce ?
Hocam TR pazarında Drop önermem. Önce stoklu yapın, drop olayı çok kötü işliyor TR'de. Türk müşteriler oldukça yıpratıcı maalesef.