Ben ayda bir kaç kere Gülçimen Aspava'ya gidiyorum hocam.

Geçen farklı bir yere gittim, aynı yemek 500 TL, adamlar bir kase patates kızartmasına 180 lira yazmış, kaşar mantara 200 yazmış, meze olarak az biraz salata ve ezmeden başka bir şey de getirmediler. Üstüne tatlı ikram edenler ya kendinden geçmiş sararmış sütlaç getiriyor yada hiç getirmeyip ona da 250 lira yazıyorlar. Çayları bayat tatsız oluyor 1 bardak getirirken elleri ayakları titriyor.

Aspava evet biraz tuzlu fiyatlar ama yanında sınırsız gelen kaşar mantar, patates kızartması, köz patlıcan, ezme, haydari, salata üstüne de tekrar isteyebildiğimiz irmik künefe dondurma semaver gelince gidiyorum. Fazlasıyla mantıklı geliyor, hatta lahmacun yeseniz bile 450-500 bir lahmacun için çok pahalı evet ama yanındakiler fazlasıyla çıkartıyor farklı restorana gidip yanına gelenleri isteseniz adam başı 1-1,5 aşağısına çıkılmaz, hangi Aspava'ya gittiğiniz de çok önemli tabi.

Önceden Anzelha'ya gidiyorduk, o da bozdu eskisi gibi değil. Döner olacak Peçenek döner kaliteli yer, çorbacı olarak Hasan Usta çok iyi gerçekten lezzetli ve mezeleri de çorbacıya göre fazlasıyla bol.