Bence gönderilmesi iki taraf için de iyi oldu.
Açıkçası ben Fenerbahçe'nin futbolunu hiç beğenmiyordum, çünkü düzgün ve bilinçli futbol oynadığımızı düşünmüyordum.
Tedesco mükemmel karakterli ve gerçekten düzgün birisi ona lafım yok.. ama oynatamıyor futbolu istediğimiz gibi.. Zar zor 2-0 öne geçtiğimiz maçlarda bile diken üstünde izliyordum. Son dakikaları zaten hep kalp krizi riskiyle izliyordum.

Şu ana kadar gördüğüm en mükemmel futbolu Zico oynattı. Gerideyken bile nasılsa atarız bir şekilde diye izliyordum, ki zaten bu şekilde şampiyonlar ligi çeyrek finale çıkmıştık.
Geçen sene de İsmail Kartal güzel oynattı takımı, gerçekten Fenerbahçe gibi atak, hızlı ve bilinçli oynuyordu takım.. İkinci olduk diye mi gönderildi, yoksa Mourinho gelecek diye mi bilmiyorum ama gönderilmese iyiydi. Futbolu izlerken keyif alıyordum.

Aykut zaten hiç gelmesin kendisinden nefret ediyorum. Hem oynattığı kabız, sıkıcı ve leş futbolundan dolayı hem de Alex'e yaptıklarından dolayı.

Umarım İsmail hoca son bi dans için tekrar gelir ve uzun bir süre kalır. Keşke Zico gelse diyeceğim ama o zaten imkansız.