Merhabalar,
Öncelikle 09.52'de açtığınız destek talebine 09:54'de yanıt verilmiş ve yanıt verilmeye devam ediyor, arkadaşlarım probleminizi gayet net şekilde anlayarak sizi yönlendirmektedirler.
Destek talebinizi ve kanıtlarınızı inceledim, DNS adresleriniz sunucularımızı göstermediği ve direkt alan adı üzerinden cPanel girişi yaptığınız için farklı bir sunucunun Phpmyadmin'e giriş yapmaya çalışmaktasınız. Aldığınız hata sunucularımıza ait değildir, giriş yapmaya çalıştığınız farklı sunucuya aittir.
Arkadaşlarımızın söylediği üzere direkt müşteri paneli içerisinden ya da sunucu adresinden cPanel hesabınıza giriş yapabilir ya da DNS adreslerini ns1.isimkaydet.com ve ns2.isimkaydet.com olarak güncelleyebilirsiniz.
Ben desteğin geç cevap vermesiyle alakalı bir sorun yazmadım, ilgili destek personeli sorunu net anlayamadı 2 hafta önceki sorunda, bu gün açtığım destek biletine de bizde sorun yok dendi tekrardan, burada yazdığınız gibi detaylı açıklama yazsaydınız bende buna göre hareket ederdim zaten. Kolay gelsin.