10 yılı aşkın tecrübemle, güçlü bir backend mimarisi ile optimize edilmiş sistem yönetiminin bir bütün olması gerektiğine inanıyorum. Bugüne kadar edindiğim hosting ve sanallaştırma deneyimini, performanstan ödün vermeyen ve maliyet verimliliği yüksek platformlar inşa etmek için kullanıyorum.
Sizin için neler yapabilirim?- Yazılım & Otomasyon: PHP (Laravel), NodeJS (Fastify) ve C# ile yüksek performanslı servisler; React ve Vue ile modern arayüzler geliştiriyorum. Ayrıca süreçleri hızlandırmak için özel tarayıcı eklentileri (browser extensions) tasarlıyorum.
- Veri Madenciliği & Crawler: Karmaşık web yapılarından veri toplamak için ölçeklenebilir ve tespit edilmesi zor crawler/bot mimarileri kurguluyorum.
- Operasyonel İzleme & Veri: Sistem sağlığını ve uygulama performansını ELK Stack (Elasticsearch, Logstash, Kibana) ile gerçek zamanlı izleyerek, veriye dayalı operasyonel zeka çözümleri sunuyorum.
- Sektörel Çözümler: E-ticaret platformlarında yüksek trafik yönetimi ve LMS (Öğrenme Yönetim Sistemleri) mimarilerinde kesintisiz kullanıcı deneyimi konularında test edilmiş bir geçmişe sahibim.
- Hosting & Bulut Altyapı: Web hosting sektöründeki derin tecrübemle; bare-metal sunucu yönetimi, otomasyon süreçlerinin kurgulanması ve karmaşık sunucu ortamlarının optimizasyonu konularında uzmanım.
- Sistem & Sanallaştırma: ProxmoxVE ve Linux (Debian/Ubuntu) ekosistemlerinde ileri düzey deneyime sahibim. Şirket içi (on-premise) altyapıların modernizasyonu ve Private Cloud kurulumlarında operasyonel iyileşme sağlıyorum.
Yapay zekanın yazılım dünyasını dönüştürdüğü günümüzde, farkın sadece kod yazmakta değil, sistemi bir bütün olarak kurgulamakta ve minimum maliyetle maksimum çıktı üretecek mimariyi tasarlamakta olduğuna inanıyorum.
10 yılı aşan kariyerim bana teknik başarının temelinde güçlü bir iletişim ve şeffaf bir süreç yönetiminin yattığını öğretti. Network katmanından ziyade, sistem ve uygulama katmanına odaklanan uzmanlığım sayesinde; kaynakların en verimli şekilde kullanıldığı, darboğazların önceden tespit edildiği ve her zaman erişilebilir platformlar inşa ediyorum.
Eski sistemlerin dönüşümü veya yeni platformların mimari tasarımı süreçlerinde, verimlilik odaklı bir bakış açısı sunuyorum. Teknik vizyonunuzu hayata geçirme noktasında neler yapabileceğimizi konuşabiliriz.
Tanışmak ya da projelerinizde işbirliği hakkında konuşmak için bana ulaşabileceğiniz telefon numaram:
+90 533 143 58 76