Uzunca zahmet edip yazdığınız için çok teşekkür ederim. Bende bildiğim konularda aynı tutumu sergiliyorum. Forum ruhu ölmüş derken yazmanızda güzel oldu.
Aynı telden farklı birçok mail sıkıntı olacak. Çünkü adsense onay alıp satma işini sürekli düşünüyorum.
"Mailleri satın aldıktan sonra Authenticator ekleyip bir süre dinlendirdikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda her mail için 1 Firefox Portable oluşturup oturumu sürekli açık tutmanız sağlıklı olur" bu kısım hakkında hiç bilgim olmadığı için anlayamadım hocam. Yardımınız için tekrardan teşekkür ederim.
Firefox Portable web tarayıcısı. 1 bilgisayarda sınırsız sayıda kullanılabiliyor. Bunu kullanarak farklı hesaplara farklı tarayıcı oturumu üzerinden girmiş olursunuz. Hem de girdiğiniz mailin oturumunu açık tutarak maile sonraki girişlerde sorun yaşama olasılığınızı düşürür. Biraz karmaşık gelebilir ama YouTube'da birden fazla AdSense yönetimi şeklinde arama yaparsanız detaylı videolar var.
Authenticator ise çift faktörlü doğrulama uygulaması. Hesap güvenliği için tüm hesaplarda kullanmanızı tavsiye ederim. Tek bir uygulama ile onlarca maile çift faktörlü doğrulama ekleyebilirsiniz.
https://play.google.com/store/apps/d...authenticator2