Otomatik para çekimi için bir çözüm arıyorum. Kredi kartını token olarak saklaması benim için yeterli, otomatik talimat yapmasada olur. Job ile başlatabilirim, çoğu şeyi manuel yapabilirim ama kart bilgilerini kendi sunucumda saklayarak yasal sorumluluğun bende olmasını istemiyorum. Şifreli olsa bile saklanması doğru değil diyor.

PayTR kullanacaktım ama çok fazla olumsuz yorum gördüm. İşini düzgün yapan firmalarda bile ödemelere bloke koydukları olmuş, bu yüzden kullanmaya çekindim. Param ve sipay iyi diyorlar ama döküman kısmı pek iyi değildi. Özellikle sipay yorumları olumlu görünüyor.
QNB ile çalıştığım için qnbvpos ile kendime ait bir ödeme yapısı kurmayı düşündüm bu seferde çok fazla sorumluluk oluşuyor kart bilgileri yüzünden, bunu istemiyorum. QNBPay'de kredi kartını ilk seferde kaydediyor ama sonraki otomatik ödemede bile CVV gibi alanları zorunlu istiyor, CVV kaydedersem yine yasal yönden sorun. Garantinin dökümanı çok temiz, ilk kayıt sonrasında ek bilgide istemiyor anladığım kadarıyla.