Merhabalar, 1 yıldır Google Play'de yayında olan uygulamamızı App Store'da da yayınlayalım dedik. Mac cihaz satın aldık.
Uygulamamız, kullanıcıların her gün mutlaka ziyaret ettiği, detaylı özellikleri bulunan ve gelişmiş analizler barındıran bir tahmin uygulaması.
Başlıktaki Gün 278 absürt görünse de ona doğru gidiyor. 1 haftadır onlar reddediyor, ben düzeltip gönderiyorum.
Yayınlama rehberleri ise uzunca bir liste fakat her kategoriyi detaylı ele alacak şekilde değil.
Ürün görselinde ücretsiz tahminler ibaresi geçiyor diye reddediyor, güncelleyip gönderiyorum en az 24 saat yanıt bekliyorum.
Guidline diyor ki: "kullanıcılara fiyat algısı yaratacak herhangi bir ibare yasak". Şu cümle yüzünden bütün mağaza görsellerinden coin bilgisine kadar fiyat ima eden her şeyi kaldırdım

Uygulama açıklamasında da ücretsiz ibaresi geçiyordu, reddedilmeyeyim diye tüm alanları eksiksiz güncelleyip gönderiyorum bu sefer başka bir şeyden ret geliyor.
Uygulamada kumar oynanmıyor ama mutlaka kumar seçeneğini "evet" olarak belirtmem gerekiyormuş. Google Play'de bu kadar zorunlulukla karşılaşmadık.
Her madde için tek tek uğraşacak mıyız böyle? Uğraşalım sorun o da değil, sorun her resubmit için en az 24 saat yanıt bekliyoruz. Hafta sonu zaten çalışmıyorlar.
Sorum şu: siz uygulamanızı App Store'da ne kadar sürede yayına alabildiniz?