Neden dedin acaba, Yoksa futboldan anlayan Fb li mi geldi dünyaya

))))
Osimen varken Sane varken biz kazanmayacakdık da Sidikliyle siz mi kazanacaktınız...
45 dk da 2 kere ceza sahamıza girememişsiniz napacakdı Yasin kol topu bizim tarafa mı sürükleyecekti

ilk okul çocukları gibi şu maça bile başka yere çekme derdindesin..İzlemedin heralde.
bu maça yorum yapmadım ki

sığ yorumlara gerek yok dostum, futboldan anlayan fb li gs li bjk li Muş sporlu artvin sporlu diye bir şey olmaz

anlayan anlıyordur, anlamayan anlamıyordur, Cheriff dediğiniz çocuk doğru hamleydi ama 3 büyüklerin direk golcüsü değil elbette, bunu anlamayacak biri zaten gitsin tenis izlesin, bu yönetim hatası, sizce Fb onu ilk golcü, tek golcü olarak mı düşündü, öyle bir mantık olabilir mi?
Neyse özetle bu maç için yorum yapmadım, ayrıca bu forumda keşke spor başlığı açmak yasak olsa, bence saçmalık spor başlığı açmak, kimseyide yorumumla rencide etmedim, fikrimi yazdım, bu maçı Fb'nin kazanamayacağını 2 hafta önce yazdım, bu oyunla ve Asensio yokken kazanamayız dedim kendi adıma, benim derdim şerefli bir ikincilik inşallah bir hata yapıp onu kaçırmayız. İyi haftalar, hayırlı işler