Sözleri hazır, müzikleri part part(telifleri kendime ait şekilde, flde midi klavyeyle hazırladığım örneklerle yapay zeka desteğiyle hazırlanmış parçalar)hazır, ve onlardan esinlenerek boşlukları doldurabileceğimiz bir müzik arkadaşı arıyorum. EDM, Techno vs elektronik müzik türlerinde, Rusça dilde, Rus müzik pazarına yenilik getirecek çalışma planlarım var. Her şey kendime özgü, sadece editlemesi parçaları birleştirmesi ve boşlukları benzer şekilde doldurması kaldı. İş yapacağım arkadaşımı prodüktörüm olarak paylasabilirim. Distrokid aracılığıyla spoti itunes amazon youtubemusic vs kanallarda yayınlayacağım. Hayalim de bu parçalar üzerinden dj olmak. Yani kendim ve prodüktör yaratıcılığıyla üretilmiş şarkıları sahne performansına dönüştürmek vs. Bu yolculukta kim bana eşlik etmek ister? 15 yıl rock müzikle ilgilendikten sonra böyle bir alana geçtim. Rusça dil kursuna gidiyorum. Rus müzik piyasasına biraz yenilik, biraz batı havası taşımak istiyorum. İlgilenenler instaramdan bile ulaşsa cok mutlu olurum oguz.barlas ismim