Selamlar arkadaşlar,
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama durum çok kritik. Aile yadigarı, Bayburt’un kuş uçmaz kervan geçmez bir köyünde bulunan 14 dönümlük arazimizle ilgili geçen hafta inanılmaz bir şey öğrendik. Olay tamamen tesadüf; arsanın içinden geçen yüksek gerilim hattı fırtınada kopunca bölgeye ekipler geldi ve yapılan ölçümlerde toprağın "Negatif İyonizasyon" seviyesi ölçüm cihazlarını bozdu.
Olayın Aslı Nedir?
Mühendislerin (ismini veremeyeceğim bir kurumdan emekli) gizlice söylediğine göre, arsanın altında devasa bir Manyetit (Mıknatıs Taşı) rezervi var. Bu rezerv o kadar güçlü ki, arsanın sınırları içerisine girdiğiniz anda:
  1. Telefonlar asla çekmiyor: Tamamen doğal bir Faraday kafesi. (BTK bile sinyal basamıyor).
  2. Elektrik Faturası Derdi Yok: Toprağa bir bakır çubuk saplayıp ucuna ampul bağladığınızda, toprağın statik enerjisiyle ampul yanıyor (Tesla'nın kablosuz enerji teorisi burada doğal olarak var).
  3. Kripto Madenciliği: Buraya bir rig kursanız, soğutma maliyetiniz sıfır. Toprak altı sıcaklığı yaz-kış sabit -4°C.

Neden Satıyorum?
Duyumlarımıza göre Google, Ortadoğu veri merkezi (Data Center) için bu bölgede gizli bir sismik araştırma yapıyor. Sinyal izole bir alan olduğu için verileri hacklenemez kılıyor. Ancak bölge muhtarı ile aramızda kan davası başlangıcı olduğu için ben bu rantı bekleyemeyeceğim. Can güvenliğim, Google'ın milyon dolarlarından daha önemli.
Önemli Uyarı:
Arsanın manyetik alanı çok güçlü olduğu için kalp pili olanlar kesinlikle yaklaşmasın. Ayrıca arsa sınırları içinde zaman algısı biraz değişiyor (Einstein’ın Görelilik Teorisi gereği); orada geçirdiğiniz 1 saat, dışarıda 45 dakikaya tekabül ediyor. Bu da size günde fazladan 6 saat kazandırır. Freelance çalışanlar için bulunmaz nimet!
Fiyat: 890.000 TL (Sadece üzerindeki toprağı kamyonla satsanız daha fazla eder).
Ödeme: Sadece elden nakit (Manyetizmadan dolayı banka kartları ve kripto soğuk cüzdanlar arsa yakınında bozuluyor, o yüzden dijital transfer yapamayız).
İletişim: PM atın, koordinatları atayım ama Google Maps'te siyah bir delik olarak görünürse şaşırmayın, uyduları saptırıyor.