r10.net hala bilmeyen duymayan bir yaşı 25 üstü bir kitle var ve bu kıtle ciddi web işiyle ugraşiyor
benden urun alan bir çok kişiye davetıye sistemı kalktı uye olun bu fırsatı degerlendirin hadi yazılımı benden aldınız işinizi gördünüz backlink seo haritalar sosyal medya gibi konularda çok uyguna ve çok kalıtelı işler yapan kışıleri bulursunuz diye yönlendirdim.
örnek vereyım adama gemini 1 aylık hesabı 400 tl ye 12 aylık hesabı 2k ya satmışlar dedim gel bak burada uyguna alırsın.
Demek istedigim sorun r10 u duymamış olmalarından ziyade forum görmemişler forum bu insanlara karışık geliyor hangi hizmet nerede bana soruyorlar
Buna katılıyorum hocam, çok denk geldim ama bana göre bu işlerle uğraşıp hala burayı keşfetmeyen insan benim gözümde sığırdır, sonuçta bu konularla ilgili google ne yazsak, cookilerden bağımsız zaten r10 çıkıyor, bu adam demekki yeterli araştırmayı yapmıyor, bundan ne hayır gelir, ben eskiden burayı bulduğumda davetiye çok daha kısıtlıydı, ne kadar kovalamıştım kayıt olmak için, kaldıkı asıl cevherler bilindik yabancı forumlarda, ama bu insanın, tr den haberi yok daha
eskiden dediğim 2011 civarı, 15 sene olmuş