pale100 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google dan mı ? İmkansız 😂
Micron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar 2 ay düzenli kullandım sonra başka maile geçmiştim. Şimdi kartımdan böyle 8999 tl geçmiş. Ön provizyon yazıyor. Banka firmayala görüşün dedi. Geri alabilirmiyim yaşamış olan varmı.
Benim başıma tam olarak ai kullanımları için değil fakat benzeri bir olay gelmişti. Şu şekilde google'dan 2020 yılında 80.000 ₺ tutarlı geri ödeme almıştım.

Muhtemelen kartınız google hesabınıza tanımlıdır. Umarım android üzerinden satın almışsınızdır.

https://play.google.com/store/account/orderhistory bu adres google play üzerinden yapılan tüm ödemelerinizi gösterir. Direkt olarak google web adresinden aldıysanız bir bilgim yok. Verdiğim adrese tarayıcı üzerinden girin lütfen. Eğer o kısımda harcama görünüyor ise, harcamanın en sağında "Sorun bildir" bağlantısı mevcut, bağlantıya tıkladığınızda sebep sorulacak, "yanlışlıkla satın aldım" seçeneğini seçin. Direkt olarak onay istiyor önceden sebebiyle açıklama yapabiliyorduk. Geliştirici 3. bir taraf olmadığı için google geri ödeme talebinizi onaylayacaktır diye düşünüyorum. Mail ile anlık olarak talebiniz alındı şeklinde mail geliyor, daha sonra onaylanma durumunda "talebiniz onaylandı" şeklinde bir mail gelecektir. Onaydan 3-7 gün içinde ödeme yaptığınız kartınıza iade gerçekleşiyor.

Prosedürler değişmedi ise ben bu şekilde çözmüştüm hocam. Bildiklerim bu kadar umarım işinize yarar. Saygılarımla.