PuffyStore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dataımpulse 1 gb 1 dolar 2 gb 2dolar... gibi ilerliyor yani sadece 1 gb değil hocam ilk satın alımınızda minumum için bi sınır olmuyor ama o gb bittiğinde bi sınır koyuyuyor dataimpulse ve minumum bu kadarlık gb alabilirsin diyor.

tahmini şeyler soylemek zor. Müşterinize çerez parasını da hesaba katarak fiyat verebilirsiniz bir çok kişi boyle yapar.
gmaillerin cookiesini çıkarıp bas-çık mantıgıyla kullanırsanız aynı gmailleri, hesaplarınız telefon onayına düşebilir bunu kast ediyorum.
yani her türlü bir yerden sonra gmail cookiesi satın almak durumunda kalıcaksınız hocam.

kısacası iş maaliyetlidir maaliyeti kadarda kazançlıdır hocam müşteriden müşteriye değişir kar markajınız.

Eyvallah. Yani şunu mu anlamalıyım, açacağım mail bas-çık yaparsam tek atımda patlar yenisi lazım olur? Masraf sıkıntı değil, başım gözüm üstüne hocam, cimrilikten değil de bu aralar ailevi bazı meselelerden dolayı çok masraf yapmak üzereyim. O yüzden ilk olarak bunu sormak istedim hani. Şu durumda 1 k mail 1 k tekil hit şeklinde mi düşüneyim? Ha bir de dataimpulse'a baktım residential ve premium residential var hangisini alayım? normal residential iş görür herhalde?