Hocam Teşekkür ederim proxy önerinize bakacağım. Peki 1 gb ile ne kadar hit basabilirim ki? çok sınırlı olur herhalde? ben kendi sitelerim için deneyeceğim ilk etapta, müşteriler belki sonra. Yani 1 gb ile bastığımız hit de zorlu kelimelerde kafaya alamaz sanki?
Evet 5-6 liraya Gmail çerezi bulunur doğru da, 1 k hit için bile 1 k çerez lazım veya ben burada bir şeyi kaçırıyorum? tabii oturum Burada mantıken oturum cihazda açık kalmış ve birden fazla kişi aynı cihazı kullanıyor olabilir gibi de düşünülebilir. De kaç tekil atılır çerez başına bilmiyorum. Tabii deneyimsizlik bana saçma şeyler sorduruyor da olabilir.
Ha demişsiniz ki aynı hesapla aynı çerezleri kullanma. Sanırım burada warm up ile hit basmayı birbirinden ayır randomize t gibi bir şey demek istiyorsunuz?
Gerçi siz de Gmail satıyormuşsunuz. Biraz meslek sırrı sorduk gibi oldu ama kusura bakmayın.
dataımpulse 1 gb 1 dolar 2 gb 2dolar... gibi ilerliyor yani sadece 1 gb değil hocam ilk satın alımınızda minumum için bi sınır olmuyor ama o gb bittiğinde bi sınır koyuyuyor dataimpulse ve minumum bu kadarlık gb alabilirsin diyor.
tahmini şeyler soylemek zor. Müşterinize çerez parasını da hesaba katarak fiyat verebilirsiniz bir çok kişi boyle yapar.
gmaillerin cookiesini çıkarıp bas-çık mantıgıyla kullanırsanız aynı gmailleri, hesaplarınız telefon onayına düşebilir bunu kast ediyorum.
yani her türlü bir yerden sonra gmail cookiesi satın almak durumunda kalıcaksınız hocam.
kısacası iş maaliyetlidir maaliyeti kadarda kazançlıdır hocam müşteriden müşteriye değişir kar markajınız.