yardım etmek isteyedne var köstek olmak isteyende hocam maalesef. Dataimpulse onerebilirim size ben cok memnun kaldım ve ilk yatırımınızda 1 dolar 1gb tarzı guzel bir sistemleri var ve diğer proxylere gore daha uygun fiyatlı bence.
her zaman aynı gmailleri çereziyle kullanmanız hesabın onaya düşmesini sağlıyabilir hocam tabi denemeden bilemezsiniz benim onerim 5 6 tl çerez mail satıyorlar 3 5 gun yasayan müşterinize ona gore fiyat çıkarıp boyle bir mantıkla ilerleseniz bence çok daha sağlıklı olur.
Google tabikide sen gelme demiyecektir

çok güzel orneklemişsin. Bu işlerde yeni eski gmail hesabı pek farketmez hocam benim bildiklerim bu.
yıllardır gmail işiyle uğraşıyorum muhtemelen çerezini çıkardığınız gmailler bir kaç işlem sonra kapanabilir.(umarım kapanmaz yanılırım

)
Hocam Teşekkür ederim proxy önerinize bakacağım. Peki 1 gb ile ne kadar hit basabilirim ki? çok sınırlı olur herhalde? ben kendi sitelerim için deneyeceğim ilk etapta, müşteriler belki sonra. Yani 1 gb ile bastığımız hit de zorlu kelimelerde kafaya alamaz sanki?
Evet 5-6 liraya Gmail çerezi bulunur doğru da, 1 k hit için bile 1 k çerez lazım veya ben burada bir şeyi kaçırıyorum? tabii oturum Burada mantıken oturum cihazda açık kalmış ve birden fazla kişi aynı cihazı kullanıyor olabilir gibi de düşünülebilir. De kaç tekil atılır çerez başına bilmiyorum. Tabii deneyimsizlik bana saçma şeyler sorduruyor da olabilir.
Ha demişsiniz ki aynı hesapla aynı çerezleri kullanma. Sanırım burada warm up ile hit basmayı birbirinden ayır randomize t gibi bir şey demek istiyorsunuz?
Gerçi siz de Gmail satıyormuşsunuz. Biraz meslek sırrı sorduk gibi oldu ama kusura bakmayın.