Bro'lar haddim değil, mod'da değilim, sürçü lisan edersek affola. ama dostça bi ortamda fikir jimnastiği yapalım istedim yahu. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. İkinizin de bakış açısı benim için kıymetli deneyimler saklıyor. Siz bilirsiniz de bence Bu güzel muhabbet ortamını devam ettirelim. Karşılıklı bir şeyler katalım birbirimize derim ben.

Neyse yeni gelişmeleri paylaşayım. Botumu başarıyla konfigre ettim, bilgim dahilinde farklı ihtimalleri hesaba katmaya çalıştım. Şimdi iki küçük sorunum kaldı. Yüksek miktarlı hit için sağlıklı rotating residential alabileceğim webshare dışında uygun fiyatlı bir yer önerebilir misiniz? buradan yazmak istemezseniz özelden paylaşabilirsiniz arzu ederseniz.

Dİğer husus Gmail çerezi çıkaran bir de programım var onu da hallettim sayılır. Sizlere sorum: Mail'leri günlerce oturum açıp ara ara site gezdirtip yaşlandırıyor musunuz? Yoksa kullanılmamış temiz çerezlerle de karıştırarak başarı almak mümkün mü? çünkü ben düşünüyorum ki bir kullanıcı yeni aldığı cihazla yeni bir gmail hesabı da açmış olabilir ve bunu kullanmak istediğinde Kemal Sunal'ın Kibar feyzo filmindeki gibi Google "sen gelme lan ayı" demeyecektir muhtemelen? )) Yani warm up gerekli mi? muhtemelen öyle belki de. Düşünüyorum 1 ay ben bu mail'leri gezdirsem ilk zamanlar için başka yerlerden çerez almak durumunda kalırım. Tamam bir süre sonra sürekli warm up yapan bir düzen kurulur da; ne yapmak lazım tam olarak bilemiyorum.

Bunları araştırıyorum da yine de birinci elden bilgi almak daha verimli olur diye size ssormak istetim.