Bu noktada mantıklı akşam pay as go yu deneyeceğimde frankfurttaki hesabı nasıl açtınız? Kafayı yemek üzereyim riyad çok saçma bi seçim oldu benim için wireguardda kurmayı düşünüyorum muhtemelen yerel kısıtlamalardan problem yaratır. Farklı telefon farklı kimlik bilgileri ile denedim, önce karttan muhtemelen anladılar onu değiştirdim wifi den anladılar bu sefer önceki ağdan dolayı sanırım çok uğraştırıyor. Bu arada ilk başta akbankın sanal kredi kartından ilerledim merak edenler olursa ama sonradan yemedi anlayamıyorum.
Nvidia için önerdiğiniz bir sağlayıcı var mı arada bi doğrulama isterse diye tek kullanımlık numaralardan çok emin olamadım.
Oracle tespit konusunda baya iyi bu yüzden bankanızı değiştirin başka bankanın sanal kredi kartını kullanın. İsim ve adresi değiştirin. IP için düzgün bir VPN ya da hyperbeam üzerinden size tarayıcı veriyor oradan kullanabilirsiniz. Bir hesapta bölge değiştiremezsiniz sadece yeni hesap açıp oradan ilk başta bölgeyi Frankfurt seçmeniz lazım. Bu ara elimde fazladan bir tane Frankfurt var isterseniz size bunu satabilir ya da elinizdeki hesabı pay as you go yaparsanız onunla takas yapabilirim.
Nvidia için ise 5sim i falan kullanabilirsiniz biraz denemeniz lazım ancak.