brktkrgll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya aslında evet pay as go da ihtimal daha da artıyormuşta çok bilgili değilim yanlış bir hareketimde sağlam bir fatura çıkmasından endişeleniyorum.

Nvidia nim üzerinde deepseek v4 pro ya ulaşabiliyoruz ücretsiz olarak dakikada 40 istekde karşılamakta o sebeple nim almak istiyorum ama türkiye ye açık değil anladığım kadarıyla. Bunun üzerinde cluade code proxy kuracağım temel amacım o.
Hocam iki konuda da yardımcı olabilirim. Şimdi ilk Oracle konusuna gelirsek evet always free de scriptle falan almak aşırı zor. Ben de ilk aldığımda kendi scriptim ile çalıştırmıştım yaklaşık 2 haftada aldım o USA phoneixdeydi. Sonra frankfurtta hesabım için denedim olmadı başka githubdaki sceiptler ile de denedim yine olmadı muhtemelen 1 ay falan aceleniz olmasa arkada çalışsa alabilir ama ben arkadaşların dediği gibi pay as you go ya yükselttim. Hemen ücret iadesi yapıyor. Ayrıca geçtikten sonra anında 24gb ramliye erişim sağlayabiliyorsunuz. Artık bekleme süresi ya da kota dolma sıkıntısı yok. Yapmanızı tavsiye ettiğim ayarlar: bütçe sayfasından yeni bütçe oluşturup maksimum harcamanın 1 dolar olmasını ayarlayın ondan sonra sürpriz ücretler çıkmasın karşınıza. Zaten sanal kredi kartı ile açıp sonrasında kredi kartınızı silebilir ya da internet harcamasına kapatabilirsiniz böylece sizden aşım olsa dahi ücret kesemezler.

Nvidia konusuna gelirsek orada ama onay sitelerinden kod alabilirsiniz ya da İngiltere fiziksel hatlar var ben onlarla onay almıştım bunu düşünebilirsiniz.