Google Ads'e para veriyorsun ama geri dönüş yok, değil mi?
Tıklamalar geliyor, rapor "her şey yolunda" diyor… ama telefon çalmıyor, randevu defteri boş. Tanıdık geldi mi? Yalnız değilsin — yanıma gelen işletmelerin neredeyse tamamı tam da bu cümleyle başlıyor.
İşin sırrı şu: Sorun çoğu zaman "reklam vermek" değil,
kimsenin bakmadığı detaylarda gizli:- Yanlış eşleme türleri → alakasız aramalara para akıyor
- Negatif anahtar kelime yok → bütçen "ücretsiz", "şikayet", "iş ilanı" aramalarına gidiyor
- Dönüşüm takibi yok ya da yanlış → neyin işe yaradığını kimse bilmiyor
- Reklam bir şey vadediyor, açılış sayfası başka şey gösteriyor
- Teklif stratejisi Google'ın "otomatik" eline bırakılmış
Ben bunları düzeltiyorum. Neden Ben? - Freelance Google Ads & SEO danışmanıyım — tek işim var: bütçenin boşa gitmesini durdurmak
- Teori değil, gerçek hesaplarla edinilmiş deneyim
- Ajans kalabalığı yok; doğrudan benimle çalışırsın
- Sektör tecrübem geniş: emlak, anaokulu, restoran/kafe, sürücü kursu, inşaat, kozmetik, güzellik
Verdiğim Hizmetler - Kampanya Kurulumu → hesap yapısı, anahtar kelime, reklam metinleri ve dönüşüm takibi
- Hesap Denetimi (Audit) → mevcut kampanyalarındaki hataları ve bütçe israfını tek tek raporlarım
- Aylık Yönetim → sürekli optimizasyon, A/B testleri, performans takibi
- Strateji Danışmanlığı → doğru kampanya türü, bütçe planı, dönüşüm odaklı yol haritası
🎁 ÜCRETSİZ ÖN ANALİZ
Karar vermeden önce hiçbir risk almana gerek yok:
- Hesabına 15–20 dakika bakarım
- En büyük hatanı sana net şekilde söylerim
- Beğenirsen devam ederiz, beğenmezsen en azından nerede para kaybettiğini öğrenmiş olursun
Tamamen ücretsiz. Tek yapman gereken yazmak.
———————————————
📩 İletişim DM at ya da konunun altına yaz. Google Ads'le ilgili takıldığın her şeyi de buradan sorabilirsin.
Bol dönüşümlü reklamlar 🚀