nebisenol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oracle Cloud’da ücretsiz hesap ile o sunucuyu alamazsın. Genellikle ücretli hesaba yükselttiğinde kotalar yükseliyor ve o bahsettiğiniz sunucuyu oluşturabiliyorsunuz. Ücretli hesaba geçişte kart bilgilerini girdikten sonra 90 euro civarı ücret çekiyor ama geri iade ediyor. Geri iade süresi önceden anlıktı ama şu an durum nedir bilmiyorum. Hesap ücretliye yükseldikten sonra o sunucuyu limitler içerisinde ücretsiz kullanabiliyorsun. Limitleri aşarsan ek fatura çıkıyor.
Ya aslında evet pay as go da ihtimal daha da artıyormuşta çok bilgili değilim yanlış bir hareketimde sağlam bir fatura çıkmasından endişeleniyorum.

PropJoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nvidia modellerinden çok daha iyi modeller mevcut ücretsiz belli bir kota kapsamında sağlanan, openrouter'in sitesine bakabilirsiniz bunun için.
Nvidia nim üzerinde deepseek v4 pro ya ulaşabiliyoruz ücretsiz olarak dakikada 40 istekde karşılamakta o sebeple nim almak istiyorum ama türkiye ye açık değil anladığım kadarıyla. Bunun üzerinde cluade code proxy kuracağım temel amacım o.