SoyleNeydiBu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spoofing sorun değil bu konuda muazzam bi python kütüphanesi yazdım sürekli de güncelliyorum onu kullanırım. Değeri kalmadı dan kastınız başaklarına satma konusunda değeri kalmadı demek istiyorsunuz galiba. Ama görevini hala yapabiliyor diye düşünüyorum yani sırlama aldırma konusunda? çünkü hala satılan başarılı botlar var. Başkasına satmak benim için o kadar önemli değil şu an. İlk hedefim kendim için kullanmak. AMa ne var ki oldukça fazla emek verdim botum oldukça gelişmiş durumda.

Ha bir de otomasyon deneyiminiz var imzanıza bakılırsa. ŞahsÎ algılamayın sakın kendimi yanlış ifade etmek istemem. AMa AÇık söyleyeyim eline yapay zekayı alan herkes bu kodları yazamaz siz muhtemelen benden daha iyi biliyorsunuz. Altyapısı olmayan adamın yapacağı şey oyuncak olur ancak. Ben kendi yazdığım projeleri düşünüyorum da. En gelişmiş yapay zeka ajanını, hatta gerektiğinde diğer modelleri kullanıyorum buna rağmen gece yarılarına kadar çalışıyorum çoğu zaman, araştırma, geliştirme günlerimi alıyor. Saatlerim bilgisayar başında geçiyor. İşin doğrusu yapay zeka hamallıktan kurtarıyor (teşbihte hata olmaz) ama beyin yine insan. DOğru yönlendirmeyle bir şeyler mümkün oluyor.
size katılıyorum hocam yapay zeka iskelet konusunda çok iyi ama geri kalanda tabiki bilgi lazım oluyor.Ben satışını yaparmanız açısından yorum yapmıştım hedefiniz kullanmaksa tabikide başarılı bir iş umarım başarılarınız devamıda gelir.Piyasada bir çok dev olduğu için hit botunda o yüzden satış yapıcaksanız emegınızle pek uyuşmayan rakamlar teklife sunulabilir. Başarılar