Mhm186 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar uzun yıllardır Trendyol ve Hepsiburada üzerinden satış yapıyorum kendi web sitemi kurup diğer pazaryerlerine başlama kararı aldım şuan aklımda ticimax var tavsiyeleriniz nedir
Kitap üzerine site kurduracağım
Beklediğim özellikler
yüklediğim ürünler pazaryerlerine aktarılacak
Stok takibi yapılacak
İnstagram Google sponsorlu reklamlar
Pazaryeri kampanya takibi
Amazon pazarama İdefix n11 platformlarına da ürün yükleyeceğim
Yapay zeka ile ürün çeşitliliğini arttırmak istiyorum
Kendi adıma olmayan bir aile bireyimin adına olan mağazalarıda aynı yerden yöneteceğim ürün gönderimi stok takibi
(Örnek 5 farklı ürünü birleştirip tek ürün gibi tekrar yükleyecek)
Tavsiyeleriniz nedir
Biz 8 senedir woocommerce kullanıyorduk. Bir arkadaşımız illa ikas ay geçelim dedi ısrarcı olduğu için geçtik. İnanin wordpress Yönetim panelinin yanından geçemez biz 45 bin ile aldık ürün sayısı az bizim. Şimdi pazarlama eklentisi için 85 bin istediler 😃. Belli başlı işleri woocommerce de eklenti ile sıkıntısız basit hallederken bunların mantığı içeriye alıp dizmek 😃. Ha şöyle bir durum var hakkını yememek lazım Google vb işlemleri kolay yaptık ama o kadar para verince o da olsun. Kesinlikle iyi araştırın Çinçin görünüyor ama arka planda neler oluyor anlamak lazım. Kendiniz deneyin tamamen bana ait olsun zamanım var yada bir arkadaş ile anlaşarak 3-5 vereyim derseniz kesinlikle woocommerce ama kitap sayısı çok nasıl olur bilemedim. Şimdiden hayırlı olsun. Aklınıza takılan şeyleri buradan sorun ki sinerji olsun