AI bu " UI " tarafını tamamen bitirmiş durumda, hangi AI aracını kullandınız oluştururken?
https://stitch.withgoogle.com/ yardımıyla yaptım fakat manuel müdahalem de oldu. Evet, eskiye göre daha iyi ama insan eli değmesi halen şart maalesef.
hocam ilk girdiğimde baktım güzel bir detaylı inceleme yaparım eksikler var diye düşündüm zamanım yoktu kusura bakma

3-4 saat sonra geldim tekrar; site resmen level atlamış

çok güzel olmuş bu tasarım, benimde böyle bir niyetim vardı; bir türlü fırsat bulamamıştım, Türkiye'de buna benzer girişimler oldu fakat eksikler başarısızlıklar;
arkasında durup geliştirmenizi enterprise bir seviyeye getirmenizi temenni ediyorum. yapabileceğimiz bir şey olursada destek olmak isteriz.
Product çıkınca güzel bir duyuru yapın elimde 10-15 adet domain var listeleyelim

hayırlı olsun.
Yorumunuz için teşekkürler hocam,
O hale gelir mi bilmiyorum fakat Envato tarafında geliştirilmeye çok müsait bir script vardı bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Benim kod bilgim çok üst değil, o seviyeye getirmem için kodlamayı tam bilmek gerekir YZ destekli çok ilerlemenin mümkün olduğunu düşünmüyorum. (Şu an için)
Tekrar çok teşekkürler.