MaitreyaXayah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AI bu " UI " tarafını tamamen bitirmiş durumda, hangi AI aracını kullandınız oluştururken?
https://stitch.withgoogle.com/ yardımıyla yaptım fakat manuel müdahalem de oldu. Evet, eskiye göre daha iyi ama insan eli değmesi halen şart maalesef.

ByTriSLaSiS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ilk girdiğimde baktım güzel bir detaylı inceleme yaparım eksikler var diye düşündüm zamanım yoktu kusura bakma
3-4 saat sonra geldim tekrar; site resmen level atlamış
çok güzel olmuş bu tasarım, benimde böyle bir niyetim vardı; bir türlü fırsat bulamamıştım, Türkiye'de buna benzer girişimler oldu fakat eksikler başarısızlıklar;
arkasında durup geliştirmenizi enterprise bir seviyeye getirmenizi temenni ediyorum. yapabileceğimiz bir şey olursada destek olmak isteriz.
Product çıkınca güzel bir duyuru yapın elimde 10-15 adet domain var listeleyelim
hayırlı olsun.
Yorumunuz için teşekkürler hocam,
O hale gelir mi bilmiyorum fakat Envato tarafında geliştirilmeye çok müsait bir script vardı bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Benim kod bilgim çok üst değil, o seviyeye getirmem için kodlamayı tam bilmek gerekir YZ destekli çok ilerlemenin mümkün olduğunu düşünmüyorum. (Şu an için)
Tekrar çok teşekkürler.