OgulcanYavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen iş aldım sadece hesap açılacak dendi oda olmadı anlayamıyorum tam olacak diyorum birşey çıkıyor.
hocam inan bana aynı durumları bizzat bende yaşadım, yaşıyorum. Potansiyelimin altında işler dahi yapmaya kalkışsam olmuyor. Piyasa altına çalışayım diyorum yine olmuyor. Bu arada inan benden kat kat daha donanımlı birisin ve eklemem gerekir ki bu durumda olan yalnız biz değiliz bizim gibi daha çok var emin olabilirsin.

Piyasadaki işverenelr genel olarak kadın eleman arıyor belki sorun şanssızlığın değil cinsiyetindir İş bakıyorum 10 ilandan 8'i kadın istiyor.
Bu yüzden bu vaziyetteyiz hocam. Yanlış anlama ama şu sendeki bilgi birikim bir kadında olsaydı seni havada kaparlardı. Yapabilirsen kendi işini kurmaya çalış hocam, zorlanırsın belki fakat bilgi birikimin eminim bunun üstesinden gelmene olanak sağlayacaktır.

Ek olarak: Bionluk falan önceden iyi idi şu an tamamen altüst piyasa dönüyor. Aynı hizmeti sağlayan 10 kişi varsa çoğu 1 ve 100 tl gibi dengesiz fiyatlar ile satış yapıyor ayriyeten 1000 satıcı varsa 10 müşteri var bu da satış yapmanı imkansız hale getiriyor. Yabancı sitelere göz at derim hocam ve mümkün olduğunca umudunu yitirme.