Merhabalar;
Windows 10/11 işletim sistemi üzerinde YouTube video yükleme işlemlerinizi donma yaşamadan, bilgisayar akıcılığında gerçekleştirebilmeniz için Bursa lokasyonlu kendi donanımlarımızla çözüm sunuyoruz. Video işleme ve tarayıcı kullanımında performansı doğrudan etkileyen Limitsiz MHz politikamız ve piyasanın en hızlı disklerinden olan Kingston KC3000 Mirror NVMe altyapımızla, uzak masaüstü bağlantısında "lag" hissetmeden çalışabilirsiniz.
Sitenize yönlendirilmek istemediğinizi belirttiğiniz için doğrudan ihtiyacınızı karşılayan Standart paket teklifimizi aşağıda sunuyorum:

Standart Paket Teklifi
  • İşlemci: 3 vCore (2699v4 - Limitsiz MHz / Kısıtlamasız)
  • Bellek: 9 GB DDR4 RAM (Talebiniz olan 8GB'ı fazlasıyla karşılar)
  • Disk: 90 GB NVMe SSD (Mirror Altyapı - Kingston KC3000)
  • İşletim Sistemi: Windows server (Ücretsiz Kurulum)
  • Hat: 1 Gbit Port / Limitsiz Trafik
  • Lokasyon: Türkiye (Bursa)
  • Fiyat: 615,00 TRY Aylık (KDV Dahil)

Neden BarbarosTech’i Tercih Etmelisiniz?
  • Limitsiz MHz Gücü: Birçok firmanın aksine işlemci çekirdeklerine GHz kısıtlaması uygulamıyoruz. Windows arayüzünde ve YouTube üzerindeki işlemlerinizde tam performans alırsınız.
  • Kingston KC3000 Mirror NVMe SSD: Video dosyalarınızın okunması ve tarayıcı önbellekleme süreçlerinde piyasanın en yüksek hızlarını sunuyoruz.
  • Proxmox Altyapısı: Sunucunuzu panel üzerinden anlık olarak yönetebilir, gerektiğinde kendiniz formatlayabilir veya durumunu izleyebilirsiniz.
  • Gelişmiş Koruma: 100 Gbit TR / 4 TB Yurt Dışı anti-DDoS koruması ile sunucunuz her zaman erişilebilir kalır.
  • Ücretsiz 4 Günlük Yedekleme: Sunucunuzu ve verilerinizi korumak adına tüm sistemi geriye dönük 4 günlük periyotlarla ücretsiz yedekliyoruz.

🎁 Güncel Kampanyamız!
Altyapımızı ve hızımızı denemeniz için hazırladığımız YUZDE70 kodunu kullanarak:
  • İlk Ay: %70 İndirim avantajından yararlanabilirsiniz. (Bu paket için ilk ay sadece 184,50 TRY!)

📞 İletişim ve Detaylar: