Herkese iyi forumlar,
insan gereği belli yaşa geldikten sonra evlilik isteği doğuyor.. fakat kime sorsam sakın bulaşma, kendine yazık edersin, hayatının hatasını yaparsın vb. cümleler duyuyorum. Bir kişide çıkıp daha evlilik gerçekten güzel bir şey, kesinlikle evlenmelisin şöyle güzel böyle güzel diyen hiç kimseye denk gelmedim. Ne kadar kötü yanı varsa o söyleniyor. Aramızdan evlenipte mutlu olan hiç mi kimse yok? Sadece söylenen gençliğini yaşa gez, toz ve eğlen. Evlenmek istiyordum hayatımda da birisi var ama sadece kötü şeyler duyuyorum ki artık korkuyorum evlilikten..
Evliligin tek güzel tarafı çocuk.Allah herkese çocuk sevgisini nasip etsin.Çocugunda zorlukları var ama dünyada tadman gereken sevgilerin en başında geliyor.Evlilik Türkiyede sevilmiyor.Sebepleri çok belli.Ekonomik durum ve aile gelenekleri.Kavgaların %80 nı aileleriniz yüzünden çıkar.%20 de sizin sevmediginiz ve kabullenemediginiz huylardan çıkar.Ayrıca Türkiyede boşanma dünyanın sonu gibi düşünülür.Bu yüzden bir çok evlilik aslında bitmiştir fakat 10 yıl sonra o eziyetli hayatı çeke çeke 10 yılın sonunda boşanmaya karar verilir.Sonra bir bakmışsın 40 yaşındasın.İnsanların yaşlarına göre düşünceleri vardır.30 lu yaşlardaki bir kişi dünyayı gezmek ister, 20 li yaşlardaki birisi araba almak ister ve yaş geçtikten sonra o heves gider.Herşeyi yaşında yaşayacaksın.Tek tavsiyem mevcut durumu kabullenip hayatını ona göre yaşamak.Eğer geçmişi düşünüp pişmanlık duyuyorsan malesef mutlu olamazsın.