zeymedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, kendinizce haklı olabilirsiniz, ilgilenmiyor olabilirsiniz ama insanlar ticaret yapıyor ve her şeyin bir alıcısı var. Baltalamamak gerekiyor.
İlgilendiğiniz konulara odaklanırsanız sizin için de hayat daha kolay olur, ilgilenmediğiniz konuları es geçebilirsiniz bunu takıntı yapmamak gerek diye düşünüyorum.
İyi forumlar.
Bakın adam html css js php sql gibi bir egitim verse cok okey hayırlı satışlar dersin kaliteli bir sey olur ama adam claude ile nasıl site yapılır onu satıyor.
Lütfen Degerli hocalarım böyle sacma sapan SÖZDE EGİTİMLER bunlar.

yoksa adam düzgün bir instagram kesfet nasıl calısır nelere dikkat edilmelidir veya dedigim gibi kod yazma kısmı veya hatta sadece temel kısmı alsın domain alma hosting vs siteler claude.ai ile yapılmıs.
Eminim egitimide claude.ai yazdı ama almadıgım icin bir sey diyemiyorum ben egitim satılmasın vs demiyorum.

Kalitesiz egitilmeler bu sitedeki hatta ai ye yazdırılmıs /90 cöp alırken 3 4 defa düsünün dikkatli okuyun.
Aİ ile youtube ile sorum var kategorisi ile kolayca ögrenebiliceginiz seylerse satın almayın paranıza ve zamanınıza yazık diyorum.